Kvalitetssikring nye VA-anlegg

22 april - 24 april

Til registreringsskjema

DETALJER

Start: 22 april, kl. 09:00

Slutt: 24 april, kl. 16:00

ARRANGØRER

RIN

STED

Vannsenteret, Arboretveien 75, 1433 Ås

Google-kart

Om arrangementet

Se vedlagte invitasjon for kursavgift, fagplan etc. Påmeldingsfrist: 22. mars 2024! Vedlagte program er under revisjon, og mindre korrigeringer på påregnes med tanke på praktiske øvelser på Vannsenteret.

Tetthetsprøving og desinfisering

Kursinformasjon

Kurset består av 2 deler; del 1 trykkontroll, pluggrensing, desinfisering og del 2 tetthetskontroll. Det er mulig å ta delene samlet eller enkeltvis. Det er satt av 20 deltakerplasser. Det er ønskelig at flest mulig overnatter for å kunne ha faglige diskusjoner og erfaringsutveksling på kvelden.

Formål og innhold

Kurset tar for seg grunnleggende tekniske og praktiske forhold ved kvalitetssikring av nye VA-anlegg. Trening i utførelse og rapportering av VA-kontroll iht. NS-EN 805 og 1610.  Det legges også vekt på HMS og bestillingsrutiner / dialog med oppdragsgiver.
 
NB!  Presentasjonene vil kunne lastes ned i forbindelse med kurset.  Man må m.a.o. laste ned og ta med egen PC evt skrive ut og ta med om man ønsker å ha tilgang til foredragene under kursets gjennomføring.

Målgruppe

• Operatører som minimum har utført kontroll av VA-anlegg i 6 måneder
• Bestillere / rådgivende ingeniører / entreprenører som ønsker å øke sin kompetanse ifm planlegging og tilrettelegging av denne typen arbeid.

Kursbevis og operatørbevis

Alle kursdeltakere får utstedt kursbevis.  VA-kontroll operatører som kan dokumentere 6 måneders relevant praksis, vil i tillegg kunne få utstedt operatørbevis i kvalitetssikring av nye VA-anlegg ved bestått prøve.
 
Kursene er avhengige av at det er tilstrekkelig med påmeldte for å bli gjennomført.
 

Overnatting/Transport:

Det er booket rom til deltakerne som ønsker overnatting hos Thon hotell. Adresse: Jernbaneveien 8, 1400 Ski (Rett ved jernbanestasjonen).

Det blir ordnet transport fra/til Vannsenteret for deltakerne som ønsker dette (bortsett fra åpningen 1. kursdag).

Evt. tilknytningsdøgn skal bookes/betales av deltakerne som ønsker dette.

Registreringsskjema

For å melde deg på må vi vite hvem du er.

    Les mer om vårt medlemskap