Norva24 Flagstad

Frønsetvegen 43
2340 Løten

Tlf 62 59 11 00
Vakttelefon: 95 29 80 75

Helt siden starten er det én ting som har vært viktigere enn alt annet hos oss i Norva24 Flagstad: Service.

Vi stiller opp, og vi løser jobben. Våre medarbeidere er en stabil, kompetent og ærekjær liten gjeng. Når vi finner og løser kundens problem, da har vi en bra dag på jobben.

Arne Flagstad startet bedriften i 1966. Med en traktor og en tank kjørte han septik fra Løten til Helgøya. Det tok noen timer, og kunne være en hustrig opplevelse vinterstid på den hytteløse traktoren.

Moderne utstyr på Løten

Siden har staben vokst, utstyret har – mildt sagt – blitt mer moderne, og vi har bygget oss en solid erfaring og kompetanse innen vann- og avløpstjenester. Septik tømmer vi fortsatt. Slamsuging og spyling er rutinejobber. Selv rehabilitering av rør med relining har vi over 40 års erfaring med.

Vi holder fortsatt til på Løten, og flytter snart inn i nye og effektive lokaler. Lokal tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service til alle kunder i hele vårt arbeidsområde. Vi er godt oppsatt med moderne og fleksibelt utstyr, både tungt og lettere materiell. Hvert til sitt bruk, etter hva som passer best for oppdraget.

Biler og utstyr spesialisert på særskilte områder har vi også. For eksempel innen vannrelaterte tjenester, inkludert en egen bil spesielt rigget for borehull og brønner.

Staben teller totalt 19 ansatte, inkludert hun som vasker kontorene. De fleste av våre medarbeidere har vært med lenge, og har grundig kjennskap til teknikken, geografien og andre sider ved kundenes behov.

Vi er stolte over vår historie og vår lokale styrke. Samtidig er vi stolte over å ha blitt en del av Norva 24. Det gjør oss til en del av et større fellesskap, der erfaringer, kompetanse og utstyr hos våre kollegaer også kommer våre kunder til nytte. Det gjør at vi kan tilby våre kunder enda flere tjenester og en enda bedre service.

Hva kan vi hjelpe deg med? Ring oss, eller kontakt oss på andre måter (under). Har du akutt behov utenfor ordinær kontortid? Ikke nøl med å ringe vår vakttelefon!

Vi er tilgjengelig 24/7 – 365 dager i året! Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!

 

Våre tjenester:

Rørinspeksjon

Tett kloakk/avløp

Spyling

Trasésøk

Tetthetsprøving

Desinfeksjon

Pluggkjøring

Rørfornying

Åpning av tett kloakk