Hallingtreff.no ønsker velkommen

Arrangementet heter Hallingtreff, og arrangeres i år for 18.gang på Geilo i dagene 14.-16. januar. Tirsdag ble nettstedet hallingtreff.no lansert for å markere at treffet er i stadig utvikling og skal stå på egne ben i årene som kommer. -Nettstedet skal først og fremst være en serviceside for alle aktører som ønsker å tilegne seg kompetanse og kunnskap innen VA-faget, og sidene vil gjenspeile hva som skjer under det årlige treffet, inklusiv praktisk konferanseinformasjon. Det sier prosjektleder Sverre Tragethon, som har ledet arbeidet med lanseringen av det nye nettstedet, parallelt med utvikling av nye nettsider også for sin arbeidsgiver Hallingplast AS.

En viktig møteplass

Hallingtreff ønsker å framstå som en viktig møteplass for en samlet VA-bransje. Ryktet om treffet har nådd stadig lenger ut, og nå prioriterer en rekke framtredende aktører fra Norge, Sverige og Danmark å bruke to døgn på Geilo for å diskutere framtidens VA-løsninger i Skandinavia. At mange av Skandinavias fremste VA-eksperter velger å delta på Hallingtreff setter også stadig strengere krav til arrangørene. Aktuelle foredrag, spennende og relevante utstillere og en hyggelig sosial ramme er viktige elementer for et vellykket treff.   Det som startet som et framstøt for Hallingplast i samarbeid med NoDig-entreprenører og rådgivende ingeniører innen VA-bransjen har nå utviklet seg til et åpent fagtreff for alle aktører som ønsker å styrke VA-faget i Norge og Skandinavia. I år vil også tyske aktører bidra med sin kompetanse under treffet, opplyser Tragethon.

Åpent treff

-Alle som velger å delta på Hallingtreff, enten de er leverandører innen VA-markedet, ledningseiere, produsenter, entreprenører, rådgivere eller har ulik fagkompetanse som kan knyttes til vann og avløp skal ha samme mulighet til både å profilere seg og innhente fagkunnskap, understreker Tragethon. Selv om Hallingplast var med å dra treffet i gang skal alle leverandører og aktører innen VA-bransjen føle seg velkommen, understreker han. Under et Hallingtreff er det friske diskusjoner og stor takhøyde. Hallingplast ønsker ikke på noen måte å ha «monopol» under et Hallingtreff. Vi ønsker tvert imot seriøse konkurrenter velkommen inn i VA-faget. Vi ser det som en styrke at alle aktører er med å bidra til et styrket VA-fag. Det er hele grunntanken med Hallingtreff. Det er også viktig med en god miks av aktører, og det er spesielt viktig at ledningseiere og rådgivere er aktive deltakere på Hallingtreff, sier Sverre Tragethon, som håper norsk og skandinavisk fagpresse også enten melder seg på eller henter spennende fagstoff fra de nye nettsidene.