image

Du treffer dem på RINs fagdager

Salgssjef i NoDig Norway som utstillere på RINs fagdager i Molde i fjor. Her i samtale med RIN-nestor Peer-Christian Nordby.

Da PipelineVision AS og NoDig Norway AS slo seg sammen ved årsskiftet, ble NoDig Norway AS en totalleverandør innen rørinspeksjon og -fornying. Nå ser de frem til å møte bransjen på RINs fagdager i Bergen i august.

– Det skjer mye spennende i bransjen, og RIN samler nesten alle aktørene. Det er årets høydepunkt, og jeg tror alle gleder seg til treffene hvert år! sier daglig leder i det sammenslåtte selskapet, Majid Zokaie, i et intervju med RIN om hvorfor de deltar på fagdagene.

Stor nytte av fagdagene

Opprinnelig var det PipelineVision som var medlem av RIN. I fjor deltok Majid Zokaie sammen med salgssjef Martin Juul-Christiansen og servicesjef Eddie Rudolph som utstillere på RINs fagdager i Molde, og viste frem kamerautstyr og annet utstyr.

– Jeg har vært med fra starten. Det er viktig å treffe andre i bransjen for å utveksle erfaringer og lære av hverandre. Fagtreffene er viktige både sosialt og faglig. Som leverandør får vi også vist frem hva vi tilbyr, sier Zokaie.

– For oss er det nyttig å treffe nye folk og se igjen kjente fjes, det sosiale på kveldstid gir masse impulser og en unik mulighet til å bygge både faglige og sosiale relasjoner, fortsetter Juul-Christiansen.

Et voksende marked

NoDig Norway AS er en totalleverandør av utstyr og materiell til rørinspeksjon og rørfornying.

Majid Zokaie etablerte først PipelineVision, tett etterfulgt av NoDig Norway i 2018. De så at mange av kundene ønsket å tilby rørfornying i tillegg. Dette er et voksende marked med flere aktører som har kunnskap om metodene. Firmaer ser at de kan hente mye på å tilby en totalpakke med begge tjenester, forklarer Zokaie.

Vårt fokus er å levere produkter av høy kvalitet med fullstendig produktopplæring samt god tilgjengelighet med nettbutikk og fysisk lager.  Firmaet har også en serviceavdeling ledet av den erfarne servicesjefen Eddie Rudolph, som har vært i bransjen siden 2010.

NoDig Norway AS opplever vekst og søker etter flere medarbeidere. Til tross for travle tider, er RINs fagtreff alltid høyt prioritert.

– Ja, vi kommer til Bergen! Bergen er absolutt en interessant by og huser mange dyktige aktører i bransjen, sier Zokaie.

Les gjerne også: Fusjonert firma blir ny totalleverandør.