Fusjonert firma blir ny totalleverandør

Når de to selskapene PipelineVision AS og NoDig Norway AS slår seg sammen mot slutten av 2023, blir NoDig Norway AS totalleverandør innen både rørinspeksjon og -fornying.

Tekst og foto: Odd Borgestrand i pressemelding fra NoDig Norway AS.

Skillelinjene mellom rørinspeksjon og rørfornying er i ferd med å viskes ut. Stadig flere aktører i det norske markedet utfører nå tjenester innen de to fagfeltene. 

Majid Zokaie er daglig leder i begge de to selskapene som nå mener tiden er inne for en fusjon. Zokaie har over 30 års fartstid i bransjen og startet PipelineVision AS i 2017. Selskapet distribuerer rørinspeksjonsutstyr som benyttes av kommuner, entreprenører, rørleggere, Forsvaret, offshore og industri. I 2018 etablerte han NoDig Norway AS, som er en totalleverandør av utstyr og materiell til rørfornying uten graving. 

Doblet omsetningen 

Det nye firmanavnet blir NoDig Norway, med en samlet omsetning på snaue 60 millioner kroner. NoDig Norway doblet sin omsetning i fjor, og ble dermed også en gaselle-bedrift. Daglig leder Majid Zokaie mener de to selskapene har et stort potensial innen både rørinspeksjon og rørfornying. Selskapene under et felles navn vil fortsatt holde til på Skui i Bærum, og vil over nyttår styrke bemanningen ytterligere. I dag består de to selskapene av fem medarbeidere, som håndterer både rørfornying og rørinspeksjon.

-Nøkkelen til videre suksess handler for oss å være totalleverandør, innovativ, tilgjengelig og levere god service. Vi skal ha varene på lager med kort leveringstid og gode priser. Dessuten handler det hele tiden om kompetansebygging både internt og eksternt, understreker Majid Zokaie.

Bygger kompetanse

-Vi har over mange år bygget kompetanse innen begge fagfelt, og deler denne kompetansen med våre kunder. I tillegg til å være en totalleverandør av utstyr tilbyr vi også en rekke kurs for våre kunder. På den måten bygger vi gode relasjoner, og kundene våre vet at vi leverer solide merkevarer og at vi alltid er tilgjengelig og yter service på alt vi selger her i Norge, sier salgssjef Martin Juul-Christiansen.

Totalleverandør

-Ved å slå sammen de to selskapene ønsker vi i enda sterkere grad å markere oss som en totalleverandør av varer for både rørinspeksjon og rørfornying. Nettbutikken, som vi startet i 2020, har vist seg å bli en stor suksess. Her får kundene rask og god oversikt over sortimentet og kan enkelt bestille varer. Vi tror digital handel vil øke ytterligere i årene som kommer, sier økonomisjef Benjamin Julseth.

-Vi vil utvide vårt sortiment ytterligere i riktig tempo og ved at vi selv sikrer oss nødvendig kunnskap om de produktene vi leverer ut i markedet, understreker Martin Juul-Christiansen. 

Han mener selskapets kursvirksomhet er svært viktig for å lykkes videre. 
-Det er gjennom denne virksomheten vi kommer enda tettere på aktørene både innen rørinspeksjon og rørfornying. Medlemskapet i Rørinspeksjon Norge og den tette dialogen med aktørene i SSTT, Scandinavian Society for Trenchless Technology, er derfor også viktig, mener han.