https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2023/02/RIN-arsm-2022-scaled-1.jpeg

Variert årsmøteprogram 2023

avatarInger Anita
Merkesdal
Oppdatert: 19 juni 2023
Fullt årsmøteprogram for RINs årsmøte 2023 presenteres om litt. Her er de første smakebitene!

Det blir fysisk fagtreff i august, men først årsmøtet i Rørinspeksjon Norge 2023. Det gjennomføres digitalt den 14. april 2023, med faglig innhold i tillegg til de ordinære årsmøtesakene.

I den faglige biten skal kursholdere i Rørinspeksjon Norge beskrive det som er nytt knyttet til RINs kurs per nå. Sjur Tveite, daglig leder i Nasjonalt senter for vanninfrastruktur og Trond Alm, fra Tubus, vil fortelle oss siste nytt om Nasjonalt senter for vanninfrastruktur. Ane Kristiansen, i Sweco, skal holde foredrag om utvelgelse av kummer til rehabilitering på grunn av fremmedvann og metoder for rehabilitering av kummer. Teknisk sjef i PAM-Norge, Ole Jakob Bjerke, vil beskrive metode for tilstandskartlegging av vannledninger med anlegget i full drift og «vår» mann i Norsk Vann, Kjetil Flugund, kommer til å oppdatere oss om nytt fra Norsk Vann.

Det blir flere faglige innlegg, også med tid for diskusjon. Vi presenterer det endelige programmet når alt er på plass. Her og nå: Hold av dagen 14. april 2023, fra klokken 12.00 til 15.35. Og har du innspill til aktuelle styremedlemmer er mannen å kontakte lederen av RINs valgkomite 2023: Fredrik Schau Bones, hos Avavi as. Du treffer ham på telefonnummer 41 60 80 00, eventuelt eventuelt på epost til: fredrik@avavi.no.

Tekst og foto: Inger Anita Merkesdal