VA-yngres årsseminar 2024

Nettverket for de unge i vannbransjen gjennomfører sitt årsseminar 2024 i Ålesund, på Scandic Parken dagene 24. – 25. april 2024. Hovedtemaet er «Rise of the Machines», med digitalisering som en rød tråd, og nå er påmeldingen åpnet!

VA-yngre beskriver at første dagen av årsseminaret, tradisjonen tro, blir fylt av flere spennende foredrag. Dag to får deltagerne anledning til å bli ekstra godt kjent med Ålesund kommune, med befaring av ulike anlegg. Ikke minst blir det nok tid til å mingle, bli godt kjent og vi gode muligheter for å utvide nettverket i vannbransjen.

Fra beskrivelsen: 

Temaet for årsseminaret er «Rise of the Machines», hvor digitalisering vil være den røde tråden for neste årsseminar. Hvordan vil kunstig intelligens og digitalisering kunne påvirke arbeidshverdagen vår i fremtiden? Og hvordan kan vi bruke verktøyene på en trygg og effektiv måte? Selv om den røde tråden i seminaret er digitalisering, vil vi også i år sikre et bredt spekter av ulike temaer.

Flinke og unge foredragsholdere vil komme og snakke om miljø, og kanskje får vi også noen kloke råd om selvledelse og mestring. Arbeidsutvalget i VA-yngre jobber nå med å sikre et bredt program som kan fenge både ingeniøren og fagarbeideren, og vi gleder oss til å kunne annonsere hele programmet i løpet av starten av neste år.

VA-yngre ønsker velkommen til to spennende dager i Ålesund, og takker samtidig kommende foredragsholdere, Ålesund kommune for god hjelp, samt partnere og sponsorer!

Påmelding via lenken her, innen 19. februar 2024, kl. 18.00

Les også: