image

Utstiller gleder seg til fagdagene

Bilde: Fra RINs fagdager i Molde 2023, til v. Alexander Myren og Jørgen Røed fra Milwaukee Norge.

Jørgen Røed fra Milwaukee Norge deltok som utstiller på RINs fagtreff for første gang i fjor. Fordi de var blant de første utstillerne til å melde seg på, fikk han også anledning til å presentere firmaet og produktene deres fra scenen.

– Jeg deltok fordi vi ønsker å nå bredt ut med informasjon om verktøyene våre, som verktøyene og kameraene våre, som passer for bransjen. Spesielt inspeksjonskameraer og avløpsrensere er produkter vi vil dele kunnskap om. Fagtreffet hørtes ut som et riktig sted å delta, og det stemte godt. Vi skal delta som utstillere i år også, forklarer han.

– I år har vi akkurat lansert en ny generasjon kamera. Det er en ny modell sammenlignet med den vi hadde i fjor. Det har nye funksjonaliteter og blant annet forbedrede kameralinser med mer lys. Så dette blir spennende!

Presentasjon fra scenen

– Du deltok også med en presentasjon som foredrag. Hvordan var det?

– Ja, jeg var så heldig at jeg fikk presentere fra scenen, fordi vi var blant de første som meldte oss på. Da fikk jeg tid til å prate om produktene jeg ønsket å fortelle om, og jeg fikk demonstrere et inspeksjonskamera i plenum. Alt i alt var det en positiv opplevelse, svarer han.

image

Jørgen Røed, fra Milwaukee Norge, er klar for presentasjonen på RINs fagdager i august 2023. RINs fagsekretær Martina Bergh Svedahl i bakgrunnen.

Første møte med RIN

Jørgen Røed kjente ikke til RIN før han oppdaget RINs hjemmeside og de årlige fagdagene.

– Jeg søkte på nett for å bli mer kjent med bransjen og for å sette meg mer inn i det med kamerasøk. Det var da jeg kom over RIN. Organisasjonen virker som en kjempeaktør å være en del av, både for å lære mer og for å få lært mer om hvordan kameraene våre brukes. Jeg er opptatt av å samle erfaring fra brukerne av utstyret og å få innblikk i hva de trenger, slik at jeg kan bringe dette videre til utviklingsavdelingen vår.

– Hvordan opplevde du det første møtet ditt med RIN i fjor?

– Deltakerne på konferansen var utrolig kunnskapsrike og engasjerte mennesker, som kan mye om et fagfelt få kjenner til. For meg, som har ansvar for Milwaukee Norges  VVS/Rør kategori,  som innebærer inspeksjonskameraer og avløpsrensere, er det viktig å få møte folkene under fagdagene.

Her er lenke til programmet og påmelding for RINs fagdager i august 2024.

image

Jørgen Røed fra Milwaukee Norge deltok som utstiller på RINs fagdager i fjor og stiller igjen i år. – Det var veldig ok å kunne snakke med fagpersoner fra bransjen og få innspill til hva de ønsker av kameraprodukter, slik at vi kan melde det tilbake til vår produktutviklingsavdeling. Slik kan vi lage de best mulige verktøyene for brukerne av våre produkter.

Tekst og bilder: Inger Anita Merkesdal, Informasjonshuset as, avd. Vannfakta.