https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2020/02/Martina-og-Borghild-1.jpg

Toppscore for årets Hallingtreff

avatarevuser
Oppdatert: 18 februar 2020
Aldri tidligere har tilbakemeldingene etter et Hallingtreff vært mer positive enn i år. Både fabrikkbesøk hos Hallingplast AS på Ål og faglig konferanse på Vestlia Resort på Geilo får toppscore. Det samme gjør de to rådgiverne Martina B. Svedahl og Borghild T. Folkedal fra Asplan Viak som ifølge årets deltakere framsto som proffe og uformelle konferanseledere. [caption id="attachment_6973" align="alignnone" width="640"]
Hallingtreff 2020 ble som sedvanlig innledet med et fabrikkbesøk hos Hallingplast AS. (Foto: Odd Borgestrand)[/caption] Det skriver arrangørene av årets Hallingtreff, som samlet over 300 deltakere, i en pressemelding.

Traff på tema

– Tilbakemeldingene viser at vi traff på tema, der blant annet erfaringer med totalentrepriser, materialvalg, bestillerkompetanse, anskaffelsesformer og praktisk gjennomføring av konkrete VA-prosjekter ble belyst, sier de to møtelederne Bergh Svedahl og Folkedal i pressemeldingen. Flere av deltakerne melder tilbake at det er bredden i temaene og at Hallingtreff legger stor vekt på praktiske erfaringer fra felt som gjør foredragsdelen interessant. – Det er med å underbygge at vi ønsker å være praktikernes arena, sier de.

Gode ambassadører

Dessuten er de godt fornøyd med at de 23 utstillerne også gir positive tilbakemeldinger. – Selv om arrangørene Hallingplast, Rørinspeksjon Norge og Scandinavian Sosiety for Trenchless Technology (SSTT) legger ned et betydelig arbeid, er det likevel tidligere års deltakere som er våre beste ambassadører. Når vi i år opplevde sterk pågang og måtte sette en stopp ved 300 deltakere var det fortsatt flere som sto på venteliste. Det gir oss en indikasjon på at ryktet om dette fagtreffet har nådd langt og at deltakere forteller om treffet med stor begeistring når de kommer tilbake til sine arbeidsplasser, sier de to.

«På dypt vann» i 2021

Arbeidet med Hallingtreff 2021 er allerede godt i gang. Dette blir det 24. treffet i rekken, og vil gå av stabelen 11.-13. januar under mottoet «På dypt vann». – Dette kan forstås på mange måter. De neste månedene skal vi fylle mottoet med solid innhold. Vi håper selvsagt også på mange innspill fra bransjefolk, enten de er rådgivere, entreprenører, ledningseiere eller andre interesserte. Vi mener dette treffet er unikt fordi det samler aktører fra alle ledd i vannbransjen. Vi skal også neste år legge til rette for gode diskusjoner med salen, og sørge for stor takhøyde. Vi har en visjon om at Hallingtreff fortsatt skal bidra til å samle og forme morgendagens vannbransje, sier Martina Bergh Svedal og Borghild T. Folkedal. En skisse til program for 2021 bli lagt de nærmeste ukene. Det har allerede kommet mange gode innspill for å gjøre programmet enda mer attraktivt både for deltakere og leverandører. – Det er bare ett minus med denne jobben. Det er at det er så alt for lenge til januar 2021, sier Svedahl.