https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2024/01/Vannsenteret-slik-er-det.jpg

Slik er Vannsenteret!

avatarInger Anita
Merkesdal
Oppdatert: 25 januar 2024

RIN har allerede gjennomført kurs på Nasjonalt senter for vanninfrastruktur, eller Vannsenteret, som det kalles «blant venner» i vannbransjen. Lurer du på hvordan det ser ut der, så er svaret her!

Det første byggetrinnet av senteret, i tilknytning til NMBU på Ås, består av kurs-lokale og et teknisk anlegg. I anledning daglig leder Sjur Tveites foredrag på Hallingtreff, hvor han fortalte om status for senteret, produserte Jørn Søderholm i Praktisk Talt en informativ og fin video. Den tar seerne med inn i vannsenteret, slik det er nå!

I denne artikkelen ligger lenken til Vannsenter-videoen. 

I dette intervjuet, mot slutten av fjordåret, fortalte Sjur Tveite til SSTT at det er godt å være i gang. Han beskrev også at nå når første byggetrinn er gjennomført arbeider han og medarbeidere for å fylle senteret med innhold.  

– I den forbindelsen ser vi frem til fortsatt godt samarbeid med, og leveranse fra de sentrale bransjeaktørene, som RIN, SSTT og Norsk Vann. For bransjen er det viktig å ta ut synergiene og det potensialet som ligger i godt samarbeid, hilset daglig leder Sjur Tveite.