https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2023/10/Skjermbilde-2023-10-18-kl.-15.44.07.png

SERWENT: Solid, ny aktør

avatarInger Anita
Merkesdal
Oppdatert: 22 oktober 2023

Flere ledende selskaper samarbeider nå under det nye merkenavnet SERWENT. Dette strategiske grepet befester SERWENTs posisjon som den nest største aktøren innen underground infrastructure maintenance (“UIM”) i Skandinavia.

Det er åtte selskaper som tidligere tilhørte Recover’s Environmental Services-divisjon som nå er samlet under et nytt paraplymerke: SERWENT. Det melder aktøren i en pressemelding. Artikkelinnholdet er hentet fra denne. 

Dekker alle behov

Etableringen av SERWENT markerer en betydelig milepæl i selskapenes vekstreise. Ved å innlemme og styrke samarbeidet mellom de åtte respekterte selskapene og merkevarene, har SERWENT skapt et kraftsenter som er i stand til å levere et bredt spekter av UIM-tjenester. Fra rutinemessig vedlikehold til komplekse infrastruktur- og rørfornyings-prosjekter, imøtekommer SERWENT de ulike behovene til UIM-markedet over hele Skandinavia.

“Opprettelsen av SERWENT markerer en ny strategisk retning for Recover. Det største forretningsområdet, skade- og håndverkstjenester, vil fortsette under merkevaren Recover, mens Recover Environmental Services transformeres til SERWENT. SERWENT vil bli drevet som et frittstående selskap med egen ledergruppe, strategi og merkevare, som forsterker fokus, enkelhet og entreprenørskap, sier Ted Söderholm, CEO i Recover Group. 

Naturlig, neste steg

"Vi er begeistret over å avduke SERWENT, som forener våre eksepsjonelle ansatte under ett felles brand," sier Aleksander Holter, administrerende direktør i SERWENT. "Etter å ha doblet seg i størrelse siden 2020, styrker dette strategiske grepet vår posisjon som en ledende kraft i den skandinaviske UIM-sektoren, og gjør det mulig for oss å gi våre kunder mer ekspertise, innovasjon og servicekvalitet. Integrasjonen og samarbeidet har allerede pågått i flere måneder og en felles merkevare var et naturlig neste steg for selskapene innen SERWENT." 

Ledelsen er overbevist om at det nye paraplymerke vil styrke markedstilstedeværelsen, skape vekst og heve SERWENT’s evne til å møte de skiftende behovene til industrien .

For mer informasjon om SERWENT, gå til serwentgroup.com, serwent.se, serwent.no or serwent.dk.