Hvaler Høytrykk as

Ødegårdslia 3
1684 Vesterøy

Tlf: 41 47 70 47

Vi renser, inspiserer og fornyer dine rør

Hvaler Høytrykk AS ble stiftet i 2022 av Per Morten Høvik Stiksrud. Leverer tjenester innen vedlikehold og rehabilitering av avløpsrør hovedsakelig til det private markedet, med hovedfokus på bunn og stikkledninger.

«Etter mange år som operatør, bas og formann i en av landets ledende aktører innen rørfornying, har jeg opparbeidet meg en unik og bred kompetanse som jeg ønsker å dra mer nytte av i egen bedrift. Jeg ønsker at kunden skal oppleve fordelen ved å handle tjenester av en liten lokal bedrift hvor god service, kvalitet på arbeidet og konkurransedyktige priser er av høyeste prioritet. Færre mellommenn betyr bedre kommunikasjon og mindre rom for feil. Det er derfor Hvaler Høytrykk AS vil fortsette å være en liten, men trygg og pålitelig bedrift som møter til avtalt tid og tar kundens interesser på alvor.»

Vi holder til på Hvaler utenfor Fredrikstad og opererer for det meste i, under og rundt disse områdene, men strekker oss langt for å tilfredstille dine behov. Derfor tar vi også oppdrag i Halden, Moss, Rakkestad, Askim, Mysen, Ørje, Oslo – til og med i Sarpsborg.

Hjemmeside:

Våre tjenester:

Rørinspeksjon

Spyling

Rørfornying

Åpning av tett kloakk

Rensing av rør og kanaler