H Granbo VVS as

Osloveien 280 A

7028 Trondheim

Vakttelefon 24/7: 930 68 701

firmapost@granbovvs.com

 

Rørlegger H. Granbo VVS gjør jobben skikkelig!

Granbo VVS utfører alle typer rørleggertjenester for både næring- og privatmarkedet. Firmaet ble etablert i 1981 av Helge Granbo. Med over førti år i bransjen og kompetente, engasjerte medarbeidere, kan du stole på at jobben blir gjort skikkelig. Som medlem av Norges største rørleggerkjede, VB, gir det fordeler som bedre priser, større tillit og større utvalg til deg som kunde.

Som en av få rørleggerbedrifter har vi egne gravemaskiner og spylebiler. Vi kan derfor både åpne tette avløp, og utbedre om vi finner brudd på rør utvendig.

Vi har bred erfaring med skadesaker og samarbeider tett med både forsikringsselskap og skadesaneringsselskap. I tillegg har vi spesialisert oss på å pusse opp bad og pusser opp nye bad hver dag – året rundt, og er totalentreprenører. Det betyr at vi koordinerer alt med snekker, murer, elektriker og maler. Du får et komplett og ferdig bad – utført av skikkelige fagfolk.

Bedriften vår holder til i Osloveien 280A, like i nærheten av Sluppenbrua. Huset er et eksempel på hvilke fordeler vannbåren varme har. Kom gjerne innom for en demonstrasjon og prat om varmepumper, gulvvarme eller varmeløsninger som passer hos deg.

Vi holder til i Trondheim og har egen avdeling på Stjørdal. I tillegg har vi flere ansatte i Orkland. Dette gjør at vi kan bistå våre kunder i hele Trondheimsregionen.

Våre tjenester:

Rørinspeksjon

Tett kloakk/avløp

Spyling

Åpning av tett kloakk

Rådgivertjenester

Tømming av septik

Vedlikeholdsspyling

Tankbil og tømmetjenester

Vann og avløpsarbeider