https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2023/06/RIN-Fagdagene.jpg

RINs fagdager 2023: Du har fortsatt sjansen

avatarInger Anita
Merkesdal
Oppdatert: 04 august 2023

RINs fagtreff er årets mulighet for å samles og lære nytt om alt som angår faget rørinspeksjon. Programmet er innholdsrikt og spenner vidt, og det er fortsatt ledige plasser. 

Programmet, som du finner her, starter med en praktikers arbeidshverdag, fra Norland rørinspeksjon, ved Stian Aleksandersen. Deltakerne får innblikk i VA og HMS i Molde kommune. Senere blir det foredrag om faresignaler i grøfta, sett med geoteknikkers øyne. 

Sosialt og faglig

Det blir parallelle sesjoner innen RINs hovedarbeidsområder: spyling / rørinspeksjon, lekkasjekontroll / trasésøk, tetthetsprøving / desinfeksjon og stikkledningsgruppa.

Et nasjonalt senter for vanninfrastruktur, et senter for å lære i praksis, har vært et hovedinnsatsområde for RIN i «alle år.» Nå er første byggetrinn snart klart for å ta imot de første kursdeltakerne, og første kurs ut blir i RIN-regi. Også siste nytt om Nasjonalt senter for vanninfrastruktur, samt lekkasjesøk i praksis på Vannsenteret, blir foredragstema.

Arrangementet gjennomføres i år dagene 23. til 25. august, på Scandic Seilet i Molde. Det sosiale er vesentlig ved fagtreffet, det samme er gode fellesopplevelser. Arrangørene har lagt ned innsats for at dette skal bli gode dager for alle deltakerne. Meld deg på her.