https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2023/10/Vannsenteret-Bygges-Sjur-Tveite-3-scaled.jpg

Oppgraderingskurs rørinspeksjon: Fortsatt plasser

avatarInger Anita
Merkesdal
Oppdatert: 08 november 2023

Bilde: Vannsenteret er klart for de første kursdeltakerne! For første gang arrangerer RIN oppgraderingskurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger på Nasjonalt senter for vanninnfrastruktur.

Det er fremdeles noen ledige plasser på RINs Oppgraderingskurs i rørinspeksjon med
videokamera på hovedledninger, på Vannsenteret 13.12.23. Formålet med kurset er å oppgradere aktive operatører til å rapportere rørinspeksjon av hovedledninger for vann og avløp iht Norsk Vann rapport 234/2018.

Dagskurset for oppgradering i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger gir en teoretisk gjennomgang av hva som er nytt sammenlignet med Norsk Vann rapport 145/2005. Oppmerksomheten rettes mot rapportering fra avløpsledninger, ikke vannledninger. Akseptkriterier for vurdering av nye og nyrenoverte avløpsledninger ved rørinspeksjon gjennomgås.

Her ligger full kursbeskrivelse og påmeldingsskjema.

Målgruppe
Operatører som utfører rørinspeksjon og har operatørbevis utstedt av RIN og Norsk Vann BA. Alle kursdeltakere som gjennomfører hele kurset og viser brukbar faglig forståelse ved avsluttende prøve, vil få utstedt nytt operatørbevis.

Det er første gang RIN arrangerer oppgraderingskurs i rørinspeksjon med videokamera på hovedledninger på Nasjonalt vannsenter for infrastruktur, på Ås. Kurset gjennomføres i samarbeid med Norsk Vann.