Oransje lastebil kveld

Norva24 styrker seg i Midt-Norge

avatarevuser
Oppdatert: 28 januar 2021

Vann- og avløpskonsernet Norva24 styrker sin posisjon i Trøndelag gjennom oppkjøpet av Kjelsberg Transport. Det kommer fram i en pressemelding fra konsernet.

Det nykjøpte selskapet er har gjennom sin 45-årige historie opparbeidet seg en solid posisjon i Trøndelag, med en omsetning på 36 millioner kroner og 17 dedikerte ansatte. I Norva24 er de glade for å få Kjelsberg inn i konsernet som det 10. driftsselskapet i Norge. – Vi har lenge hatt et mål om å etablere oss i Trondheim, så vi er svært glade for å være på plass i Norges 3. største by, gjennom oppkjøpet av et solid og velfungerende selskap, sier landssjef i Norge, Tore S. Hansen.

Stolte tradisjoner

Kjelsberg Transport feiret 45 år i fjor og er en familiebedrift med solide tradisjoner. De oransje bilene er et velkjent syn på veien for de som bor i Trondheimsdistriktet. Selskapet har blant annet septiktømming, høytrykksspyling og rørinspeksjon på listen over tjenester. De har ved flere anledninger vunnet næringsprisen i Melhus kommune, for deres solide innsats, dyktige ansatte og vekst i antall arbeidsplasser. – Vi har alltid vært opptatt av å finne gode løsninger for kundene våre og å yte god service, dette har vi til felles med vår nye eier, Norva24, forteller daglig leder i Kjelsberg Transport, Svein Idar Kjelsberg. Han er glad for å bli del av et konsern som tar kundetilfredshet på alvor – Norva24s motto er «Vi hjelper alltid», det passer godt med hvordan våre engasjerte ansatte opererer, forteller lederen. Svein Idar Kjelsberg fortsetter som daglig leder i Kjelsberg Transport etter oppkjøpet.

Samarbeid ble til oppkjøp

Norva24 og Kjelsberg Transport har samarbeidet i en årrekke, så vann- og avløpskonsernet vet hvilken kvalitet de nå får på laget. – Vi har svært god erfaring med Kjelsberg Transport gjennom vårt samarbeid. Dette er dyktige folk som brenner for jobben sin – og helt klart Norva24-materiale, forteller Tore S. Hansen. Han er svært glad for å kunne ønske Trønderne velkommen til Norva24. Ambisjoner om å bli ledende i Nord-Europa Norva24 er allerede Nordens største innen sin bransje – og har ambisjon om å bli ledende innen vedlikehold av infrastruktur under bakken i Nord-Europa. Selskapet, med hovedkontor i Norge, er godt etablert i både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Konsernet omsetter i dag for ca. 1,8 milliarder NOK, med 1.200 ansatte og har hatt en kraftig vekst siden etableringen i 2015, drevet både av en offensiv oppkjøpsstrategi og av god organisk vekst. Vi ser et stadig økt behov hos de store selskapene om å kunne forholde seg til èn profesjonell leverandør av vann – og avløpstjenester på tvers av by – og landegrenser. Samtidig ønsker vi som stor spiller å utvikler bransjen innenfor blant annet digitalisering og mer miljøvennlige løsninger, sier konsernsjef Henrik Damgaard. Norva24 har som mål å levere markedets beste tjenester og mest kundevennlige løsninger. Menneskene gjør selskapet Norva24 er i vekst og konsernsjefen gir de ansatte æren for det. – Vi har en fantastisk gjeng med stå-på-folk i dette konsernet. Her er det mennesker som brenner for sitt fag og som er til å stole på. Sterk faglig kompetanse, godt utstyr og høy grad av fleksibilitet setter oss i stand til å levere markedets beste tjenester og kundeopplevelser. – Vi ser at våre nye kolleger i Kjelsberg Transport er i besittelse av det samme engasjementet og har det pågangsmotet som er nødvendig for å gi kundene gode opplevelser. Han ønsker trønderne hjertelig velkommen til Norva24. ------------------------------------ Fakta om Norva24 Nordeuropeisk vann – og avløpskonsern med hovedsete i Norge Eies av kapitalfondet Valedo og tidligere eiere av selskapene i konsernet Omsetning 2020: ca 1,8 milliarder NOK 1 200 ansatte Med oppkjøpet av Kjelsberg Transport har konsernet nå 10 driftsselskaper i Norge, 5 i Sverige, 4 i Tyskland og 1 i Danmark, fordelt på 50 geografiske lokasjoner. Les mer på www.Norva24.no Fakta om Kjelsberg Transport Etablert i 1976 Eid av Svein Idar Kjelsberg 17 ansatte Omsetning 2020: 36 mill. NOK Beliggenhet: Melhus kommune ved Trondheim Les mer på Kjelsbergtransport.no Vilkårene i avtalen vil ikke bli gjort offentlige.