https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2023/10/IMG_0038.jpeg

Ledige stillinger i traineeVANN

avatarInger Anita
Merkesdal
Oppdatert: 09 oktober 2023

Norsk Vann har nylig lyst ut 10 stillinger i traineeVANN, for oppstart i september neste år. Kullet er nr. 10 i rekken og søknadsfristen er 26. oktober. 

Det landsdekkende traineeprogrammet innen vann og miljøteknikk, TraineeVANN, tilbyr et 24 måneders program med inntil 3 forskjellige bedrifter, kulturer og muligheter. Programmet er en ypperlig mulighet til å skaffe seg en bred kompetanse innenfor vannbransjen og få en flygende start på sin vannkarriere.

TraineeVANN er et viktig bidrag i innsatsen for å styrke vannbransjen, som leverer vårt viktigste næringsmiddel – VANN. Bransjen er stadig på utkikk etter faglig dyktige personer som kan sikre ivaretakelse av vannforsyning og miljø for hele samfunnet. I dag er det over 10 000 ansatte innen vannbransjen i Norge. Investeringsbehovet i bransjen, beregnet til 380 milliarder frem til 2040, viser at det er et stort behov for flere fagpersoner. Derfor har Norsk Vann etablert traineeVANN.

Virksomhetene i ordningen jobber med kompleks og kritisk infrastruktur, løser utfordringer knyttet til klimaendringene, forvalter og planlegger vann og miljøtekniske prosjekter. Som trainee vil du kunne arbeide med mange forskjellige oppgaver. Det avhenger av din bakgrunn og hva traineebedriften kan tilby. 

De ti stillingene som er lyst ut, er fordelt på: 

  • Agder:                      Kristiansand kommune og Arendal kommune
  • Rogaland:               Sandnes kommune, Ivar IKS og Stavanger kommune
  • Rogaland:               Stavanger kommune
  • Vestland:                ØyVAR as og Bergen Vann
  • Østfold:                  Indre Østfold kommune, Driftsassistansen i Viken og Våler kommune
  • Innlandet:              Hias og Norsk Vann
  • Trøndelag:             Melhus kommune, Trondheim kommune og Nordic Water
  • Akershus/Buskerud: Drammen kommune, Asker kommune, Glitrevannverket IKS
  • Akershus/Buskerud: Bærum kommune, Drammen kommune og Asker kommune
  • Akershus/Østfold: Grimsrud Entreprenør, Sweco Østfold og Nasjonalt senter for vanninfrastruktur
/static/16d11cb1147e8acd0a763134ca39238b/RIN-Ingrid-Holoyen-Skjaerbakken-edited.jpg

Ingrid Holøyen Skjærbakken ble som første mottaker tildelt VA- yngres hederspris. Tildelingen fant sted under festmiddagen på VA-yngre seminaret i Bodø forsommeren 2023. Arkivfoto: Inger Anita Merkesdal.

Ingrid Holøyen Skjærbakken, prosjektleder i Norsk Vann og primus motor for traineeVANN, ble den første mottakeren av VA- yngres hederspris. Den tildelningen kan du lese om her.