https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2022/09/Sverre-Tragethon-i-Hallingplas-1.jpg

Hallingtreff nummer 26 under planlegging

avatarevuser
Oppdatert: 13 april 2023
Tilbake til januar! Landets mest tradisjonsrike fagtreff innen vann og avløp blir igjen arrangert i januar – men først i 2024. På forsommeren i år feiret tradisjonsrike Hallingtreff 25 år. I nesten alle år har Hallingtreff blitt arrangert tidlig i januar, og vært et fast holdepunkt i starten på det nye året og en kickstart på en ny sesong. Pandemien gav to unntak. Først ved at 2021 ble arrangert som et rent digitalt arrangement, og deretter ved at jubileumsfesten i 2022 ble flyttet fra januar til juni som følge av restriksjoner. Hallingtreff har utviklet seg til å bli det suverent mest tradisjonsrike og langvarige større faglige møtestedet for norsk VA-bransje. Nå står de neste 25 treffene for tur. Samtidig er det klart at Hallingtreff skal "tilbake" til januar. Nærmere bestemt 8.-10. januar 2024.

Begeistrede arrangører

Hallingtreff arrangeres av Hallingplast i samarbeid med Rørinspeksjon Norge og NoDig-organisasjonen Scandinavian Society for Trenchless Technologies (SSTT). Arrangørene er glade for å ha de tidsmessige rammene for neste Hallingtreff klare, og har i den anledning sendt ut en pressemelding på vegne av arrangørene av VA-konferansen Hallingtreff. – Veldig moro å ha det på plass! Litt lei for at vi må stå over 2023, men i realiteten er det jo bare litt over et år til januar 2024. Det går fortere enn vi aner, sier møteleder Borghild T. Folkedal i SSTT. Hun og kollega og med-møteleder Martina Bergh Svedahl i Rørinspeksjon Norge mener det gir nyttig ekstra tid til å lage et program og et opplegg som gir en revitalisering og fornyelse av Hallingtreff. – Det har vært gjennomført uavbrutt i 25 år! Hvilket annet fagtreff i bransjen kan skilte med det samme? Nå tar vi bare en planleggingspause før vi går løs på de neste 25, smiler Martina Bergh Svedahl. – Både flertallet av deltakerne og vi arrangører ønsker å møtes til Hallingtreff i januar. Det viktigste for oss er å opprettholde et arrangement med topp kvalitet. Førstkommende januar er veldig nært, og det hadde blitt for lite tid til forberedelser om vi skulle prøvd å få det til allerede da. Derfor velger vi å vente til januar 2024, sier daglig leder Sverre Tragethon i Hallingplast, i pressemeldingen. Selskapet er i ferd med å utvide fabrikken på Kleivi. Det er et omfattende prosjekt som vil ta mye ressurser gjennom høsten og kommende vinter, og det er én av årsakene til at tiden blir for knapp til å arrangere Hallingtreff kommende januar. Tragethon gleder seg som en guttunge til å ønske gjester velkommen til en utvidet og nylig innflyttet kontorfløy på første dag av Hallingtreff 2024.

Etterlysning til bransjen

Nå er arrangementskomiteen i en tidlig fase av planlegging. Arrangørene inviterer interesserte i alle ledd av bransjen til å komme med innspill og forslag til programmet på Hallingtreff.