https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2020/01/aarsmote2020_scandic_lillehammer-1.jpg

Gjør klart til årsmøte på Lillehammer

avatarevuser
Oppdatert: 26 januar 2020
RIN er i full gang med planlegging av årsmøte og fagtreff på Lillehammer 19.-21. august. Her er et par ting du trenger å vite. Hva: RIN årsmøte og fagdager 2020. Når: 19.-21. august 2020. Hvor: Scandic Lillehammer hotell, Lillehammer. Hold av datoene 19.-21. august i boka, kalenderen eller Outlook. Da går nemlig Rørinspeksjon Norges årsmøte med fagdager 2020 går av stabelen. Stedet er Scandic Lillehammer hotell, idyllisk plassert i en park like ved Lillehammer sentrum. –Vi gleder oss til å møte medlemmene i Lillehammer i august, sier faglig sekretær Martina Bergh Svedahl i RIN Norge.

Ønsker forslag og utstillere

[caption id="attachment_6515" align="aligncenter" width="800"]
2019: Styret i Rørinspeksjon Norge. Fra venstre: Vidar Aase, Vitek AS, Trond Alm, rådgiverselskapet Tubus, Jan Helge Høvset, Eskeland Electronics as, styreleder Reidar Kveine, Bærum kommune, Peer-Christian Nordby, Olimb Rørfornying og Trond Havnnes, Høytrykksvakta AS. Kenneth Skullerud, Oslo kommune VAV ble nytt styremedlem. Han er ikke tilstede på bildet. Foto: Odd Borgestrand[/caption] Styret ønsker innspill fra alle interessert på aktuelle tema til foredrag og presentasjoner under fagdagene, og tips om nyheter i markedet som kan presenteres. Utstillere ønskes velkommen. Det er god plass til utendørs utstilling like ved hotellet, så her er det gode muligheter for aktører som ønsker å snakke med og vise seg fram til RINs medlemmer. Har du noe å bidra med her, ta kontakt med styret i RIN eller med Martina.

Reise til Lillehammer

Lillehammer ligger sentralt plassert, noen få timers bilkjøring fra en stor del av landet. Reiser du kollektivt er det nesten enda enklere. Konferansehotellet ligger bare 400 meter fra sentrum og 800 meter fra togstasjonen på Lillehammer, og er dermed lett tilgjengelig også for de som velger å reise kollektivt. Det går tog hver time fra Oslo til Lillehammer, en reise på drøyt to timer. Fra Oslo Lufthavn Gardermoen er reisetiden på èn time og førti minutter.
Det er fullt mulig å spasere fra togstasjonen til hotellet. Når man først har forsert bakkene til hotellet blir du belønnet med en flott utsikt. I så fall anbefales ryggsekk eller en kjøreglad trillekoffert som bagasje.  .