https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2020/10/121354415_2711061049149758_3258084810118091019_o-1.jpg

Digitalt Hallingtreff 2021 på dypt vann 

avatarevuser
Oppdatert: 19 oktober 2020

- Det blir Hallingtreff også i januar 2021, men en annerledes konferanse med stor læringsverdi og gode muligheter for å trimme både talerør og smilemuskler. 

Tekst og bilde: Odd Borgerstrand Det løftet er møtelederne og rådgiverne Martina B. Svedahl og Borghild T. Folkedal sikker på at de vil innfri når de ønsker velkommen til det 24.Hallingtreff i rekken, og det aller første heldigitale treffet. Dermed er det bare å sette av onsdag 13.januar mellom klokka 09.00 til 15.00. Nå gjenstår det noen praktiske detaljer før arrangørene åpner for påmelding mandag 2.november.

Ny deltakerrekord

Onsdag 15.januar i år reiste 300 deltakere hjem fra vannbransjedager i Hallingdal med en ryggsekk full av faglig og sosialt påfyll. 2021-utgaven blir dessverre uten den sosiale kontakten som har vært et av varemerkene for Hallingtreff.  Arrangørene av Hallingtreff, som består av Hallingplast AS, Rørinspeksjon Norge, (RIN) og Scandinavian Society for Trenchless Technology, (SSTT), håpet i det lengste å kunne invitere til fabrikkbesøk og faglig konferanse i god tradisjon, men vil i stedet legge ressurser i et digitalt fagtreff nærmest fritt for PowerPoint presentasjoner og foredragsholdere som er ukomfortable både med mikrofoner og kameraer.

På dypt vann

Hallingtreff 2021 har som tema «På dypt vann», og skal gjenspeile en viktig del av innholdet. I totalt fem «skoletimer», med gode friminutt mellom hver av timene, blir det et dypdykk i aktuelle temaer både for ledningseiere, rådgivere, entreprenører, leverandører og ikke minst praktikerne ute på de mange ulike prosjektene innen norsk og nordisk vannbransje, forteller salgs- og markedssjef i Hallingplast, Sverre Tragethon. 

Fabrikkbesøk

Hallingtreff 2021 vil starte opp med «fabrikkbesøk» ved Hallingplast, tradisjonen tro. Her vil alle deltakere bli tatt imot på direkten av daglig leder Steinar Tragethon og flere av hans medarbeidere.  -God kommunikasjon med bransjen er en del av Hallingplast sitt DNA, og her gjelder det også å vise fleksibilitet og vite at det er en styrke. I takt med våre tradisjoner skal vi være en innovativ bedrift med nærhet til våre kunder, og det skal gjelde også når vi blir tvunget til å gjennomføre arrangementet digitalt, sier Steinar Tragethon.  Dermed kan det komme både nyheter og overraskelser under fabrikktimen, som innleder Hallingtreff 2021. 

Møte med fagfolk på hjemmebane

Mye av programmet for konferansen var allerede spikret før sommerferien, men nå har programkomiteen med medlemmer fra alle de tre arrangørene valgt å tenke helt nytt.  Rørinspeksjon Norge og SSTT vil stå ansvarlig for hver sin «skoletime» der de gjør sine dykk under bakken. Her vil konferansedeltakerne få innføring i ulike problemstillinger og muligheten til å stille sine spørsmål på direkten.  
   En meget allsidig besserwisser er allerede booket inn, og han har garantert enkle svar på kompliserte utfordringer, antyder rådgiveren fra Asplan Viak.  Programmet vil bli presentert i sin helhet i slutten av oktober. Konferanseavgiften vil også bli svært overkommelig både for medlemmer i RIN og SSTT, men også for alle andre som vil følge konferansen.   TEAMS blir den digitale plattformen for Hallingtreff 2021. Dette er en plattform mange er blitt godt kjent med det siste halvåret, og gir en sikker møteopplevelse med toveis kommunikasjon.  -Vi har alltid sagt at det skal være «høyt under taket» på Hallingtreff. Med årets digitale versjon er takhøyden nærmest borte, sier Borghild og Martina noe spøkefullt.