https://admin.rin-norge.no/wp-content/uploads/2023/04/RIN-styre-2022.jpeg

Digitalt årsmøte og fagtreff fredag!

avatarInger Anita
Merkesdal
Oppdatert: 19 juni 2023

RINs styre og sekretariat ønsker velkommen til digitalt årsmøte og påfølgende fagtreff fredag 14. april 2023. Fagtreffet er åpent for alle, og gratis også for ikke-medlemmer.

Fagtreffet starter kl. 13.00. Hvis du ønsker å delta på fagtreffet så klikk her! Du får mye faglig kunnskap, og treffet er en god anledning til å bli bedre kjent med RIN.

Årsmøtet åpner kl. 12.00 og er forbeholdt RINs medlemmer. Årsmøtepapirer og innloggingslenke er sendt alle medlemmene, og RIN håper på solid oppmøte. Send gjerne inn eventuelle spørsmål knyttet til innholdet i årsmøtet i forkant av dette til post@rin-norge.no.

Innhold fagtreff

Etter de ordinære årsmøtesakene blir det en digital beinstrekk før vi møtes digitalt kl. 13.00 til faglige innlegg, nytt om RINs kurs, siste nytt fra byggeplassen og nyheter fra Norsk Vann.

– Rørinspeksjoner er viktige, de avdekker mye. Takket være kunnskapen til rørinspektører ble det avdekket at fremmedvann fosset inn i kummene uten at det var problem med ledningene. Det fortalte Ane Kristiansen, sivilingeniør i Sweco, nylig i denne RIN-artikkelen. Du kan lære mer fra henne når hun holder foredrag om Oslo kommunes erfaringer fra rehabilitering av kummer på RINs fagtreff.

Nasjonalt senter for vanninfrastruktur får stor betydning for aktørene i vannbransjen, for kommune Norge og landets innbyggere. Senteret har en bred forankring på eiersiden, og solide støttespillere. Under fagtreffet deler Sjur Tveite, som er daglig leder i vannsenteret, siste nytt derfra. Han deltok også på Norsk Vanns fagdager forleden. Der beskrev fire solide aktører hvorfor de støtter Vannsenteret og hvilke forventinger de har til dette. Les artikkelen her.

Saksliste fagtreffet

Faglige innlegg, ca. 20 minutter og 5 minutter til diskusjon.

13.00: Utvelgelse av kummer til rehabilitering på grunn av fremmedvann og metoder for rehabilitering av kummer, ved Ane Kristiansen, Sweco.

13.25: Siste nytt fra byggeplassen; Nasjonalt senter for vanninfrastruktur ved Sjur Tveite, daglig leder Nasjonalt senter for vanninfrastruktur og Trond Alm, Tubus.

13.50: Nytt om RINs kurs ved Reidar Kveine, samt presentasjon av RINs nye hjemmeside.

14.05: Kaffepause!

14.20: Nytt fra Norsk Vann, ved Kjetil Fuglund, fra Norsk Vann.

14.45: Metode for tilstandskartlegging av vannledning med anlegget i full drift, ved Ole Jakob Bjerke, fra PAM Norge.

15.10: Takk for nå! (Og sees forhåpentligvis på RINs fysiske fagtreff i Molde 23. – 25. august!).