RINs nye nettsider lansert

Den største endringen er at artiklene er delt opp i to hovedområder, nemlig proff og privat.

-Hensikten er at fagområdene til Rørinpeksjon Norge skal bli mer kjent blant folk flest, og en aktiv nettside vil også generere flere private søk. Dette kan igjen generere oppdrag for de ulike medlemsbedriftene i Rørinspeksjon Norge, mener nettredaktør Odd Borgestrand.

De nye sidene er fortsatt under utarbeidelse
Hovedmenyen er forenklet sammenlignet med forrige versjon av nettsidene. Vi anbefaler derfor våre medlemmer å ta en titt innom ”våre faggrupper” for å finne fram til disse på de nye nettsidene. Hovedmenyen inneholder også egen meny for medlemmer, og her ligger blant annet årsmøtepapirer, papirer for innmelding i foreningen, medlemsoversikt, opertørbevis og andre dokumenter.

 

I høyre kolonne
er det kommet en rekke nye rubrikker som vil bli fylt opp med innhold etter hvert. Rubrikken ”Her er din rørspesialist” inneholder oversikt over samtlige medlemmer i Rørinspeksjon Norge med kontaktinformasjon og informasjon om de typer oppdrag selskapene utfører. Dette håper vi er en god oversikt både for proffer og privat-marked, sier Borgestrand.

 

Det åpnes nå også for at RIN-medlemmer kan benytte nettsiden til å legge inn annonser i stillingsmarkedet og for brukt utstyr. Videre vil det også fylles opp med artikler under rubrikken rekruttering og utdanning.  Alt innen kukrs og konferanser blir også samlet i egen rubrikk i høyre kolonne. Miljøkalkulatoren vil fortsatt være tilgjengelig.